82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

Cook Da Books - Your Eyes(영화 라붐2 ost)

뮤직 조회수 : 476

https://www.youtube.com/watch?v=KQqqNefol9w

Your eyes opened wide as I looked your way
내가 당신의 움직임을 봤을 때, 당신 눈은 커졌어요
Couldn't hide what they meant to say
그들은 말하고자 하는 것을 숨길 수 없지요
Feeling lost in a crowded room
사람들이 꽉찬 방에서 길을 잃은 느낌이에요
It's too soon for a new love
새로운 사랑을 하기에 너무 빨라요

When you smile your eyes show your heart
당신이 미소 지을 때, 당신의 눈은 당신의 마음을 보여주죠
Lost inside a suit torn apart
속으로는  찢어지는 듯이 아파하고
Feeling alone with people around
주위 사람들과 같이 있지만 혼자인 느낌
True love is so hard to find now
진정한 사랑은 이제 찾기가 너무 힘들어요

You think you're so misunderstood
당신이 그렇게 오해하고 있는 것 같아요
I'd explain if only I could
내가 할 수만 있으면 내가 설명해줄께요
Something tells me this time it's real
내게 말하죠 이번이 진짜라고
The way that I feel
내가 느끼는 이 감정 말이에요

Your eyes like the blue in the summer skies
당신의 눈은 여름 하늘의 파란색을 좋아하죠
Caught my gaze as I looked across
내가 당신을 바라볼 때 날 사로잡았어요
Feeling lost in a magic maze
마법의 미로에서 길을 잃은 느낌이에요
새로운 사랑을 시작하기엔 너무 빨라요

You can't hide that look in your eyes
당신의 눈은 표정을 숨길 수 없어요
Open wide you seem so surprised
당신은 그렇게 놀라면 눈이 커지죠
Searching around for somebody now
누군가를 지금 주변에서 찾고 있네요
True love is hard to find now
진실한 사랑은 지금 찾기 어려워요

When you smile your eyes show your heart
당신이 미소 지을 때, 당신의 눈은 당신의 마음을 보여주죠
I feel mine is falling apart
나는 나의 것이 무너지는 걸 느껴요
Don't you see the way that I feel?
당신은 내가 느끼는 감정을 아나요?
My loving is real
내 사랑은 진짜에요

Your eyes opened wide as I looked your way
Couldn't hide what they meant to say
Feeling lost in a crowded room

Lost inside a suit torn apart
Feeling alone with people around
True love is so hard to find now

You think you're so misunderstood
I'd explain if only I could
Something tells me this time it's real
The way that I feel

When you're lost your eyes show you how
당신을 잃게될 때, 당신의 눈은 당신을 어떻게 보여주죠
I should like to know I'm a part
내가 당신의 한부분이 었으면 좋겠는데
When your eyes shine I'll know you're mine
당신의 눈이 빛날 때 나는 당신이 내 사랑이란걸 알 거에요
For all of the time
모든 시간을 위해

출처: http://tip0u.tistory.com/602 [팁공유닷컴]

1 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. Mars
    '17.9.9 6:03 PM (59.187.xxx.185)

오오 고딩때 봤던 영화~~
    주인공 피에르 코스인가 잘생겼다고 친구들 난리 ㅋㅋ
    잘들었어요 저 이노래 넘 좋아했거든요