82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

염치 불구하고... 영작 부탁드립니다 ㅜㅜ

... 조회수 : 1,034

제가 하려니까 매끄러운 문장이 되지 않네요 T_T
아이가 학교에서 존경하는 인물에게 하는 가상 인터뷰인데 간단한 문장인데도 오랜만에 하려니 힘드네요;
부탁드릴게요. 미리 감사합니다
간단하게 뜻만 통할 정도로 영작해주심 됩니다

1. 정치에 입문하게 된 계기는 무엇인가요?
2. 대통령이 된다면 가장 먼저 바꾸고 싶은 것은 무엇인가요?
3. 인생에서 가장 중요하게 생각하는 부분은 무엇인가요?
4. 어떤 사회가 되기를 꿈꾸시나요?
5. 끝으로 이 인터뷰를 읽고 있을 청소년들에게 조언 한말씀 부탁드립니다.

너무 긴가요? ㅜㅜ 부탁드립니다
5 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. 러스
    '12.9.9 10:38 PM (121.176.xxx.230)

저도 잘하는거 아닌데, 아무도 답 안하니 한번 해 봅니다. 제가 헛짓 해 두면 뒤에 누가 또 해 줄거예요...

1. what made you to become a politician?
    2. if you are elected as a president, what do you want to change before anything else ?
    3. what is the most important thing in your life time ?
    4. what is your ideal society ?
    5. finally, would you please give some advice to our reader adolescents ?

• 2. 부족하지만...
    '12.9.9 10:56 PM (219.254.xxx.119)

What was your motivation to become a politician? Why have you served as a politician?

What aeras or policies would you like to reform the most urgently when you are elected?

What is your prioirty in your life?

Please tell me your ideal society. What society do you think ideal? What society would you pursue?

I would appreciate it if you give any advice to teen-agers who are the readers of your interview.

• 3. 부족하지만...
    '12.9.9 10:57 PM (219.254.xxx.119)

pursue -> pursuie

• 4. 부족하지만...
    '12.9.9 10:58 PM (219.254.xxx.119)

aeras -> areas

• 5. 부족하지만...
    '12.9.9 10:59 PM (219.254.xxx.119)

I would appreciate it if you give any advice to teen-agers, the readers of your interview.

who are 생략가능