82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

영작한것좀 봐주시겠어요 ? ㅠㅠ(쇼핑관련) 도움도 부탁드려요

이게뭔짓인지 조회수 : 749

슈즈닷컴에서 카드 결제했고
배송상황에 processed라고 된거까지 확인했어요
그다음날까지 이상태더니
그후로 들어가면 아예 주문내역못찾고

We're sorry, we could not locate this transaction. Please double check the information entered or contact Customer Service if you need assistance
요래 메세지가 나와요 ㅜㅜ
카드사에 물어보니 매출 전표를 그쪽에서 보내지 않았다네요

나중에라도 보낼수있다고.. 그럼 결제된다구요..

신발을 사야하니 그걸 하염없이 기다리고 있을수만은 없어서요..

(엄청 시간들여 할인기간에 골라 산거라 ㅜㅜ 캔슬된것만 아니고 진행중이라면 기다릴의사있구요)

Dear customer service,

I purchased my shoes from your shoes.com online site

My order no. is 5xxxxx

I've got confirm mail from you, but no further action including shipping had happened today

Even I couldn't check my purchase in your website.

I wonder my order is cancelled

나중에라도 배송이 이루어질지.. 카드 매출표도 접수가 될건지

확인하고 싶다..

(이부분은 어떻게 해야할까요? ㅠㅠ

죄송하지만 부탁드립니다)

5 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. iioo
    '12.5.18 5:16 PM (211.36.xxx.104)

Please show me evidence of delivery or invoice.

• 2. 4567
    '12.5.18 5:21 PM (209.134.xxx.245)

이게... 이런경우 슈즈닷컴에서 배송이 이루어지진 않아요.
    최악의 경우(저도 그런경우있어요)
    제가 아까 님이올리신 글도 봤는데요...
    이 물건이 꼭 사고싶으시다면
    커스토머서비스에 전화해서 지금 님 카드의 빌링주소(즉 님의 현주소)를 일일히 불러주고 그게 받아들여지면 물건을 살수있으세요

전 꼭 사고싶은게있어서 그렇게했어요.
    완전 길고 복잡하지만, 영어가 어려운거보다 미국이랑 한국이랑 주소체계도 다르고 한국말 발음도 어려우니..
    그쪽에서 정말 제 빌링어드레스를 확인했는지..아님 노력을 가상히 여겼는지는 모르겠지만
    여튼 첨엔 안된다고 메일왔다가 제가 주소확인해 주고나서는 물건 쉬핑되서 잘 받았어요..

in this case I want to know if you are going to ship my purchase and then you will charge the amount from my credit card.

저도 영어를 완벽하게 하는 사람은 아니라 문법도 틀리고 그렇지만 그냥 대충 이렇게라도 하심...
    아님 다른분이 더 완벽한 문장을 해주시면..더 좋겠지요?

• 3. 원글
    '12.5.18 5:33 PM (121.139.xxx.33)

두분 감사드려요 !!

아.. 그런 방법도 있군요
    영어로 전화를 할만큼 갖고 싶은건 아니구요 ㅠㅠ;;;
    안보내는거 확실한지 확인이라도 받고 싶네요 ㅜㅜ

• 4. Shoes.com
    '12.5.18 5:43 PM (108.27.xxx.130)

Dear Shoes.com,

I am writing this e-mail with regard to Order No. _____.

The purchase was made on May, __ and, shortly after that date, your records showed that the order was being processed. When I checked my account again just a few days ago, however, I was given the message that the my order could not be located, which gives me the impression that the order has been cancelled for some reason.

I would appreciate it if you could confirm that the order has indeed been cancelled. If the order is being processed or can be reinstated, please let me know as well.

My suspicion is that the order has been cancelled because the credit card that I used with the purchase had been issued by a non-U.S. issuer. As I would like to place a replacement order (with a credit card that I hope will be acceptable to you) as soon as possible without running the risk of placing a duplicate order, I would appreciate your prompt response. Thank you.

Sincerely,
    _________

• 5. 어쩜
    '12.5.18 5:58 PM (121.139.xxx.33)

헉... 이렇게 완벽한 편지를.. 고객센터에 보내기엔 아깝다는 생각이 드네요 ㅠㅠ
    어떤 일하시는 분인지 궁금해지구요
    님 감사합니다 ^^