82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

번역 부탁드려볼게요.

해석 조회수 : 777

미국 인터넷 짐보리에서 조끼를 구매했는데, 칼집이 나 있어서 안에 충전재가 다 비어져 나와 있더라고요.

그래서 이만저만하다고 메일을 보냈더니, 리턴을 하라고 해서

미안하지만 해외여서 리턴이 어렵다. 하고 사진을 첨부해 보냈거든요.

그런데 이런 답변이 왔어요.

인터네셔널 리턴은 지원을 못해준다. 사진을 보내줬지만, 뭐 해 줄 게 없다..이런 정도 소린 거죠?

(정확히 모르겠어서요. 뭔가 두루뭉술하다는 느낌밖엔요...)

다른 특별한 내용 있으면 좀 알려주세요^^

Hello,

Thank you very much for your email and for bringing your situation to our attention.

Product quality and safety are two aspects in which we value most in our merchandise. On behalf of Gymboree, please accept our most sincere apologies regarding the 43650038. Rest assured, I will inform our quality control team of this situation for further review and consideration.

The Gymboree Corporation is extremely committed to producing safe and durable products, which undergo extensive testing. We absolutely encourage customers to notify us of any merchandise that may be of unsatisfactory quality. Furthermore, we typically encourage customers to return any defective merchandise to nearest Gymboree store. We understand, however, the difficulty of returning the merchandise from international locations.

Kindly consider taking a digital photo of the product you received and sending the image to us as an email attachment. We are more than happy to forward the information to the respective parties and assist you further.

Again, we sincerely apologize for any inconvenience caused by this situation. We truly appreciate you contacting us and giving us a chance to look into this issue. Though quality issues are quite uncommon in our products, we strongly believe that even one unfortunate incident is too many. Through invaluable feedback from our customers, we will continue to meet their highest expectations.

2 개의 댓글이 있습니다.
  • 1.
    '11.11.30 11:44 PM (110.12.xxx.34)

상품 사진 찍어 첨부 파일로 보내달라고 하는데요
    아마도 원글님이 이미 보낸 사진은 확인 안한 모양이네요.
    저런 메일들은 하나하나 직원이 쓴다기 보다는
    그 상황에 맞는 포맷을 그대로 이용하는 경우가 많아요.
    그래서 아마 이미 사진 보낸 것과 상관없는 답변이 온 듯 하네요.
    사진 찍으신 거 첨부해서 니 말대로 이렇게 보낸다 하고 다시 보내시면
    그쪽에서 다시 연락 올 거에요. 저 이멜로 봐서는 보상해줄 분위기에요.

• 2. 해석
    '11.12.1 12:04 AM (116.123.xxx.105)

아 그렇군요. 감사합니다 다시 보내야겠네요^^