82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

Berlin - Take My Breath Away (1986년)

뮤직 조회수 : 419

https://www.youtube.com/watch?v=8vPE4kxN320

Watching every motion in my foolish lover's game
난 바보같은 사랑의 게임을 하면서

당신의 동작 하나하나를 지켜보죠
On this endless ocean finally lovers know no shame
이렇게 끝없는 바다 위에서 결국 연인들은

아무런 부끄러움도 모르게 되죠
Turning and returning to some secret place inside
마음 속 깊이 은밀한 곳을 향해 계속 돌고 돌아요
Watching in slow motion as you turn around and say
당신이 돌아서며 말하는 모습을 난 가만히 지켜보고 있어요

Take my breath away, take my breath away
내 마음을 가져가세요 내 마음을 가져가세요

Watching I keep waiting still anticipating love
당신을 지켜보며 당신의 사랑을 기다리고 있어요
Never hesitating to become the fated ones
운명적인 사랑을 이루는데 조금도 주저하지 않아요
Turning and returning to some secret place to hide
마음 속 깊은 곳을 향해 끝없이 돌고 돌아요
Watching in slow motion as you turn to me and say
당신이 내 쪽으로 돌아서며 말하는 걸 가만히 지켜보고 있어요

My love.. Take my breath away
내 사랑.. 내 마음을 가져가세요

Through the hourglass I saw you in time you sleeped away
모래 시계를 통해 시간이 흐른 뒤에

나는 당신이 살짝 가버리는 걸 보았어요
When the mirror crashed I called you
거울이 깨졌을 때 나는 당신을 불렀고
And turned to hear you say
몸을 돌려 당신이 말하는 것을 들었어요
If only for today I am unafraid
오직 오늘만을 위해서라면 나는 두렵지 않아요

Take my breath away, take my breath away
내 마음을 가져가세요 내 마음을 가져가세요

Watching every motion in this foolish lover's game
이 바보같은 사랑의 게임을 하면서

당신의 움직임을 모두 지켜보고 있어요
Haunted by the motion somewhere there's a love in flames
어딘가에 불타는 사랑이 있을거라는 생각에 사로잡혀요
Turning and returning to some secret place inside
깊이 감추어진 내 마음 속의 사랑을 향해 끝없이 돌고 돌아요
Watching in slow motion as you turn my way and say
난 가만히 지켜보고 있어요

당신이 내 쪽으로 돌아서며 이렇게 말하는 모습을 ...

내 마음을 가져가세요

내 마음을 가져가세요

0 개의 댓글이 있습니다.