82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

ABBA - I've Been Waiting for You (1974년)

뮤직 조회수 : 540

https://www.youtube.com/watch?v=gJRxEiAivEA

I, I’ve been in love before

이전에 사랑에 빠진 적이 있지요

I thought I would no more

다신 그럴 일 없으리라 생각했지요

manage to hit the ceiling

still strange as it seems to be

여전히 낯설어요 보이는 것처럼

you brought it back to me

당신은 내게 다시 그것을 주었어요

that old feeling

오래 전 감정

I, I don’t know what you do

당신이 무슨 일을 했는지 모르겠네요

you make me think that you

나를 생각하게 만들었어요

possibly could release me

당신이 나를 해방할 수 있으리라는 생각을

I think you’ll be able to

make all my dreams come true

당신이 나의 모든 꿈들을 이룰 수 있게 도와줄 것 같아요

and you ease me

그리고 당신은 나를 편하게 해줘요

You thrill me, you delight me

나를 흥분시키고, 나를 기쁘게 해줘요

you please me, you excite me

나를 기쁘게 해주고, 나를 흥분시켜요

you’re something I’d been pleading for

당신은 내가 간청해 왔던 바로 그런 사람

I love you, I adore you

당신을 사랑해요

I’ve laid my life before you

당신 이전에 나는 내 삶을 포기했었지요

I’ll have you want me more and more

당신이 나를 더욱 더 원하게 만들겠어요

and finally it seems
my lonely days are through

마침내 나의 외로웠던 날들이 끝난 것처럼 보여요

I’ve been waiting for you

당신을 기다려왔어요

I, I’m gonna make you mine

당신을 내것으로 만들겠어요

you’re gonna feel so fine

당신은 괜찮다고 느끼게 될 것이에요

you’ll never want to leave me

나를 절대 떠나고 싶어하지 않을 것이에요

I feel you belong to me

당신이 내게 맞는 사람이라 느껴져요

someday you will agree
please believe me

언젠가 동의할 것이에요

저를 믿어주세요

You thrill me, you delight me
you please me, you excite me
you’re something I’d been pleading for
I love you, I adore you
I’ve laid my life before you
I’ll have you want me more and more
and finally it seems
my lonely days are through
I’ve been waiting for you
oh, I’ve been waiting for you

[출처] ABBA - I've Been Waiting For You|작성자 자전거 초보 쥰

2 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. 나무
    '17.9.28 11:23 PM (210.100.xxx.128)

좋은 노래 감사..????

• 2. ...
    '17.9.29 9:17 AM (220.76.xxx.182)

여행으로 그동안 82를 못들어 왔더니 읽을게 많아서 좋네요.
    뮤직님은 어쩜 부지런한 분~~ 이 긴 노래 가사를 번역과 함께 올려주셔서
    감사해요!